Magazinele Noastre

Magazinele Noastre

Sos. Stefan cel Mare nr. 56, Sector 2, Bucuresti (vis-a-vis de club Bellagio)

Coş 0 Produs Produse (gol)    

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0 Lei Total

Plăteşte

Oferte speciale

Noutati pe blog

Lumanari de nunta - Lumanari nunta 2018

Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2018.

Lumanari de nunta in peste 250 de modele special create pentru tine.

Lumanari pentru nunta selectate special pentru tine in catalogul nostru online cu modele unice, lucrate exclusiv de catre echipa noastra de floristi. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate doar in atelierul nostru, mer...

Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2018.

Lumanari de nunta in peste 250 de modele special create pentru tine.

Lumanari pentru nunta selectate special pentru tine in catalogul nostru online cu modele unice, lucrate exclusiv de catre echipa noastra de floristi. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate doar in atelierul nostru, mereu de catre aceeasi echipa. Astfel, va putem garanta ca lumanarile comandate vor arata la fel ca in poza din catalog.

Comanda lumanari de nunta elegante din trandafiri, orhidee, crin, cale, Hypericum, frezie, orhidee Vanda la preturi fara concurenta!

Lumanarile de cununie au inaltimea standard de 120 cm si tija in interior insa echipa noastra va pune la dispozitie si o gama larga de lumanari de nunta cilindrice cu inaltimea de 40 cm.

Lumanarile de nunta pot fi personalizate in functie de preferintele dvs. Echipa noastra poate realiza orice model de lumanari nunta indiferent de compozitia sau forma acestora.

Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii de lumanari de nunta.

Lumanarile de nunta pot fi comandate si fara o programare prealabina in cazul in care nu doriti sa aduceti modificari substantiale modelelor din catalog.

Mai multe

Lumanari de nunta - Lumanari nunta 2018 Conține 271 produse.

pe pagină
Se afişează 1-60 din 271 articole
Se afişează 1-60 din 271 articole