Sa facem cunostinta!

Sa facem cunostinta!

   Suntem o echipa tanara, pasionata si fascinata de arta designului floral si de complexitatea naturii in general. Lucrand intens cu florile, natura ne dezvaluie zilnic noi taine si ne fascineaza prin formele si culorile perfect conturate menite sa ne umple sufletul de bucurie si sa ne inspire neincetat.

   Am crescut si ne-am maturizat traind practic printre flori in fiecare zi din ultimii 12 ani, intr-un mediu plin de parfum si culoare in care inspiratia pluteste pretutindeni. Noi doar am captat aceasta atmosfera de vis si am impartasit aceasta bucurie prin aranjamentele florale oferite clientilor nostrii.

  Satifactia clientilor nostrii ne motiveaza si ne confirma ca drumul ales este cel corect. Misiunea noastra este sa perfectionam aceasta arta, sa inovam si sa evoluam constant catre cele mai inalte culmi cu profesionalism.

                        Echipa Design-Floral.ro

                             Andreea si Razvan

Razvan Radu

 Shop Manager/ Florist specializat in buchete de mireasa, lumanari de nunta si botez, aranjamente pentru mese si aranjamente de prezidiu.

Andreea Munteanu

 Event Manager/ Florist specializat in buchete de mireasa, aranjamente florale pentru mese si prezidiu, lumanari de nunta si botez, cocarde si corsaje.

 

Cosmina Petre

Costumer Care/ Junior florist specializat in aranjamente florale si buchete de flori.                                                                 

Si nu in cele din urma...

Shadow a.k.a Shady

 Animation team/ Responsabila cu buna dispozitie si consilierea copiillor.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code