Livrarea si ridicarea produselor comandate

 

1.1 Ridicarea produselor comandate gratuit din magazine.

Produsele comandate se pot ridica din oricare dintre magazinele noastre.

Floraria Design Floral (sediul central) Sos. Stefan cel Mare nr. 56, Bloc 39, Spatiu comercial- Parter (zona Lizeanu, vis-a-vis de Club Bellagio) sau

Floraria Design Floral din Mihai Bravu nr 25-27, Sector 2, Bucuresti

VEZI HARTA

Ridicarea produselor se va face la data si ora stabilita de comun acord cu clientul, tinand cont insa de programul magazinului. Ridicare produselor se face doar dupa confirmarea expresa in scris sau telefonic a disponibilitatii.

In cazul ridicarii comenzilor pentru nunta este indicat sa aveti la dvs. formularul de comanda primit in momentul efectuarii comenzii pentru o verificare mai usoara a comenzii.

Pentru a va putea bucura de o prospetime a florilor de lunga durata, aranjamentele florale sunt realizate chiar inainte ca dvs. sa ridicati produsele, motiv pentru care va rugam sa ne comunicati orice modificare a orei de ridicare. 

In momentul ridicarii produselor, personalul nostru va va oferi toate detaliile legate de transportarea si patrarea florilor in conditii optime.

 

1.2 Livrarea produselor comandate in Bucuresti

 

Aranjamentele florale pentru nunti, botezuri si cununii se ridica exclusiv din magazinul nostru. 

Singura exceptie de la aceasta regula este reprezentata de aranjamentele pentru decorarea salilor de evenimente, insa doar in cazul in care livrarea acestora se face dupa ora 16.00.

Acordam o deosebita atentie detaliilor si constientizam importanta decisiva pe care aranjamentele florale o au in organizarea unui eveniment reusit. De aceea consideram ca cea mai buna optiune este livrarea lumanarilor de nunta si a buchetelor prin contact direct intre florist si client in magazinul nostru. 

Livrarea celorlalte produselor se face prin curieri proprii sau prin curieri specializati. Astfel ne asiguram ca produsele comandate vor fi livrate corespunzator, pentru ca Dvs. sa va bucurati de calitatea si prospetimea florilor comandate prin intermediul Design-Floral.ro.

Daca valoarea cumparaturilor Dvs. este egala sau mai mare sau egala cu 500 ron, livrarea este gratuita in Bucuresti, in limita unei livrari/ comanda.

Pentru livrarile din imprejurimile orasului Bucuresti se vor folosi servicii de curierat rapid. Taxa de curierat este de 35 lei, indiferent de valoarea cumparaturilor. Livrarea se va efectua in termen de 24 ore lucratoare.

Livrarile se pot efectua de luni pana vineri intre orele 10:00 -20:00, in limita disponibilitatii, in intervalul orar convenit.

In cazul in care clientul va comanda un pachet complet compus din lumanari de nunta, buchete si aranjamente florale pentru mese, acesta va beneficia de livrarea gratuita a arajamentelor florale la restaurant. Personalul nostru specializat se va ocupa deasemenea de decorarea salii cu flori.

Momentan livrarile sunt disponibile doar in Bucuresti.