Primesti exact produsul comandat!

 

   Pozele produselor NU au caracter informativ!

   Acestea reprezinta exact forma si compozitia aranjamentului floral pe care urmeaza sa il primiti.

   Alegeti sa lucrati cu echipa Design-Floral.ro pentru a avea parte doar de surprize placute in ziua cea mare!

  Lucrand cu Design-Floral.ro puteti avea certitudinea ca veti primi intotdeauna produsul solicitat,in forma solicitata. Astfel, va puteti bucura de creatiile exclusive de lumanari de nunta si botez, buchete de mireasa sau aranjamente florale realizate de designerii nostrii florali. 

   Pretul produselor este actualizat constant si include toate taxele.

 

   Serviciul de livrari propriu.

   Este impropriu sa livrezi flori naturale prin curier, mai ales cand vine vorba de aranjamente florale complexe, care necesita atentie sporita.

   De accea am ales sa folosim personalul specializat propriu pentru livrari. Astfel putem garanta ca florile comandate vor ajunge la tine in timp util si asa cum iti doresti, in cea mai buna stare pentru ca dvs sa va bucurati de ele si de efectul lor.

Livrarile se pot efectua de luni pana vineri intre orele 10:00 -20:00, in limita disponibilitatii, in intervalul orar ales de catre client.

Zilele de sambata si duminica vor fi dedicate exclusiv livrarii arajamentelor florale comandate pentru decorarea salilor de la restaurant.

 In cazul in care clientul va comanda un pachet complet compus din lumanari de nunta, buchete si aranjamente florale pentru mese, acesta va beneficia de livrarea gratuita a arajamentelor florale la restaurant. Personalul nostru specializat se va ocupa deasemenea de decorarea salii cu flori.

Serviciul de livrari este disponibil doar pentru Bucuresti, in limita disponibilitatii.