Nunta

Descopera prospetimea si eleganta care ne caracterizeaza!

Incearca si tu aranjamentele noastre florale pline de prospetime si iti garantam ca vei reveni cu fiecare ocazie!

Am creat aceasta categorie special pentru voi! Stim cat de greu poate fi sa organizati singuri un eveniment de o asemenea amploare, insa va putem garanta ca rezultatul va meri...

Descopera prospetimea si eleganta care ne caracterizeaza!

Incearca si tu aranjamentele noastre florale pline de prospetime si iti garantam ca vei reveni cu fiecare ocazie!

Am creat aceasta categorie special pentru voi! Stim cat de greu poate fi sa organizati singuri un eveniment de o asemenea amploare, insa va putem garanta ca rezultatul va merita tot efortul.

Echipa noastra si-a folosit experienta de peste 10 ani special pentru a-ti oferi o selectie unica si cat mai completa de lumanari de nunta, buchete de mireasa sau nasa si aranjamente pentru sala si mese. 

Florile sunt un element esential intr-o nunta iar echipa noastra este gata sa creeze amprente florale unice care sa ramana intiparite profund in amintirile tuturor.

Mai multe

Nunta Cauta produsul dorit in subcategorii.

Subcategorii

 • Buchete de mireasa

  Buchete de mireasa sau nasa lucrate cu grija din cele mai proaspete flori!

  De acum poti fi sigura ca buchetul de mireasa comandat va arata exact asa cum iti doresti! Buchetele de mireasa sau nasa sunt realizate de catre designerii nostri priceputi din cele mai frumoase si proaspete flori.

  Echipa nostra va pune la dispozitie buchete de mireasa curgatoare sau rotunde din orice tip de flori, in orice combinatii de culori. Modelele prezentate sunt creatii exclusiv realizate de catre floristii nostri.

  Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii.

 • Lumanari de nunta - Lumanari...

  Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2023.

  Lumanari de nunta in peste 250 de modele special create pentru tine.

  Lumanari pentru nunta lucrate cu drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru online cu modele unice. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate exclusiv in atelierul nostru, mereu de catre aceeasi echipa. Astfel, va putem garanta ca lumanarile comandate vor arata la fel ca in poza din catalog.

  Comanda lumanari de nunta elegante din trandafiri, orhidee, crin, cale, Hypericum, frezie, orhidee Vanda la un pret avantajos!

  Lumanarile de cununie au inaltimea standard de 120 cm si tija in interior insa echipa noastra va pune la dispozitie si o gama larga de lumanari de nunta cilindrice cu inaltimea de 40 cm.

  Lumanarile de nunta pot fi personalizate in functie de preferintele dvs. Echipa noastra poate realiza orice model de lumanari nunta indiferent de compozitia sau forma acestora.

  Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii de lumanari de nunta.

  Lumanarile de nunta pot fi comandate si fara o programare prealabina in cazul in care nu doriti sa aduceti modificari substantiale modelelor din catalog.

 • Cocarde si corsaje

  Cocardele dateaza din timpurile medievale atunci cand un cavaler purta flori in piept, ca o declaratie de dragoste pentru femeia pe care o iubea. Aceasta traditie inca se mai pastreaza la nunti, unde mireasa impreuna cu domnisoarele de onoare le aseaza in piept invitatilor astfel de floricele pentru a-i purta noroc in casnicie. Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati prealabil o intalnire telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii.

 • Aranjamente florale

  Aranjamentele florale joaca un rol esential in decorarea salii si a bisericii in care va veti petrece cea mai frumoasa zi din viata. Floristii nostrii iti ofera o gama completa de aranjamente florale pentru orice buget.

 • Pachete complete de nunta

  Pachete de nunta inspirate, din cele mai proaspete flori!

  Floristii nostrii au creat aceste pachete de cununie complete, special pentru tine! Alegand pachetele optimizate de nunta propuse de catre echipa noastra puteti economisi pana la 15% din pretul standard al buchetelor si lumanarilor de nunta.

  Am selectat special cele mai comandate lumanari de nunta si le-am asezonat cu cele mai potrivite si elegante buchete de mireasa, formand pachete de nunta complete si elegante.

  Culorile florilor din pachetele de nunta pot fi personalizate in functie de preferintele tale!

Descopera imbinarea perfecta dintre pasiune si creativitate exersata zi de zi timp de 10 ani!

Descopera acum cataloagele noastre cu sute de modele de lumanari elgante pentru nunta si botez, buchete de mireasa delicate sau aranjamente florale pentru decorarea salilor de restaurant.

Toate modelele prezentate sunt creatii exclusiv realizate de catre floristii nostri!