Creatii unice

Comanda online creatii florale unicat, lucrate manual de catre floristii nostrii!

Consideram ca originalitatea este cea mai mare calitate a unui florist si va invitam sa va convingeti si voi!

Am adunat aici creatiile unice realizate de catre floristii nostrii pasionati de floristica si natura. Toate produsele sunt lucrate manual folosind element...

Comanda online creatii florale unicat, lucrate manual de catre floristii nostrii!

Consideram ca originalitatea este cea mai mare calitate a unui florist si va invitam sa va convingeti si voi!

Am adunat aici creatiile unice realizate de catre floristii nostrii pasionati de floristica si natura. Toate produsele sunt lucrate manual folosind elemente naturale in forme inedite.

Aranjamentele florale sunt lucrate din licheni, frengi, frunze, fructe uscate, fructe exotice cu coaja lemnoasa si alte materiale naturale menite sa reziste in aceasta forma ani intregi.

Daca esti in cautarea unui decor rezistent pentru casa sau pentru un showroom ai nimerit in locul potrivit!

Mai multe

Creatii unice Contine 33 produse.

Subcategorii

 • Tablouri cu licheni stabilizati

  Tablouri cu licheni naturali stabilizati.

  Tablouri licheni stabilizati cu elemente decorative 100% naturale disponibile la comanda online.

  Descopera gama noastra unica de tablouri personalizate din licheni decorativi creata exclusiv pe baza de comanda de catre floristii nostri specializati. Datorita elementelor naturale folosite, fiecare tablou cu licheni stabilizati este unic. Desi vor fi folosite aceleasi elemente, decorul rezultat va fi mereu unic datorita caracteristicilor unice si naturale ale elementelor folosite.

  Echipa noastra executa panori sau tablouri personalizate cu licheni stabilizati, plante aeriene si elemente naturale uscate cu o durata de viata nelimitata!

  Panouri cu muschi stabilizat (moss) 100% natural, in culori vibrante, disponibile la comanda in magazinul online.

  Cere acum o oferta personalizata, iar echipa noastra iti va transforma visul colorat in realitate!

 • Trandafiri criogenati

  Trandafiri conservati si aranjamente florale cu trandafiri criogenati!

  Trandafiri criogenati cu o durata de viata de 20 ani!

  Ce poate fi mai frumos decat un trandafir ce nu se ofileste niciodata? Imagineaza-ti ca oferi un aranjament floral din trandafiri conservati pe care persoana iubita in va putea admira o viata intreaga, fara a fi nevoie sa ii faca nimic.

  Comanda online din cea mai frumoasa selectie de trandafiri criogenati si de aranjamente florale cuflori stabilizate.

 • Terarii cu plante

  Terarii cu plante aeriene si terarii cu plante suculente.

  Floristii nostrii iti propun o gama extrem de variata de terarii cu plante create special pentru tine, folosind cele mai potrivite plante si cele mai inspirate decoruri naturale.

  Terariile sunt lucrate manual de catre floristii nostrii si pot fi personalizate in functie de cromatica si compozitia dorita.

  Comanda online terarii cu plante aeriene sau terarii cu plante suculente la un pret avantajos! Terarii cu plante lucrate manual in vase de sticla si doar cu elemente naturale. Terarii plante suculente sau terarii plante aeriene cu livrare rapida oriunde in Romania.

 • Aranjamente din flori uscate

  Aranjamente florale nemuritoare din flori uscate.

  Livrari de aranjamente florale uscate oriunde in Romania.

  Un aranjament floral din flori uscate este o investitie extrem de buna pentru companie sau pentru un decor unic ce va rezista ani de zile in casa ta!

  Nu folosim doar flori uscate in aranjamente ci si diverse fructe uscate, seminte exotice uscate extrem de decorative, bumbac, scoarta naturala, diversi licheni conservati si in general orice element natural decoratic.

  Aranjamentele din flori uscate se pot face pe comanda, tinand cont de cromatica si forma dorita, astfel incat sa realizam un decor trainic si potrivit nevoilor dvs.l

  Daca aveti un proiect important despre care doriti sa discutam ne puteti contacta telefonic si impreuna vom gasi cea mai buna varianta!

 • Aranjamente Craciun

  Comanda online decoratiuni unice pentru un Craciun de poveste!

  Aranjamente florale de Craciun din flori proaspete sau uscate. Alege creatiile unicat lucrate manual de catre floristii nostrii pentru a avea un Craciun de poveste alaturi de cei dragi! Toate aranjamentele florale sunt facute manual folosind decoratiuni specifice craciunului dar si elemente naturale precum fructe uscate de partocal sau lamai, mar, scortisoara, nuci, ghinde, conuri, seminte, fructe lemnoase exotice sau bumbac.

Se afiseaza 1-33 din 33 articole
Se afiseaza 1-33 din 33 articole