Lumanari de nunta - Lumanari nunta 2023

Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2023.

Lumanari de nunta in peste 250 de modele special create pentru tine.

Lumanari pentru nunta lucrate cu drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru online cu modele unice. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate exclusiv in atelierul nostru, mereu de catre aceeasi echipa. Ast...

Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2023.

Lumanari de nunta in peste 250 de modele special create pentru tine.

Lumanari pentru nunta lucrate cu drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru online cu modele unice. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate exclusiv in atelierul nostru, mereu de catre aceeasi echipa. Astfel, va putem garanta ca lumanarile comandate vor arata la fel ca in poza din catalog.

Comanda lumanari de nunta elegante din trandafiri, orhidee, crin, cale, Hypericum, frezie, orhidee Vanda la un pret avantajos!

Lumanarile de cununie au inaltimea standard de 120 cm si tija in interior insa echipa noastra va pune la dispozitie si o gama larga de lumanari de nunta cilindrice cu inaltimea de 40 cm.

Lumanarile de nunta pot fi personalizate in functie de preferintele dvs. Echipa noastra poate realiza orice model de lumanari nunta indiferent de compozitia sau forma acestora.

Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii de lumanari de nunta.

Lumanarile de nunta pot fi comandate si fara o programare prealabina in cazul in care nu doriti sa aduceti modificari substantiale modelelor din catalog.

Mai multe

Lumanari de nunta - Lumanari nunta 2023 Contine 321 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-57 din 321 articole
Se afiseaza 1-57 din 321 articole

Comanda lumanarile de nunta mult visate si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul! 

Echipa noastra de floristi pasionati iti sta la dispozitie oricand pentru a te ajuta sa alegi modelul de lumanari de nunta potrivit, in funtie de tematica nuntii sau in functie de preferintele tale cromatice! Toate modele de lumanari pentru cununie pot fi personalizate atat la nivel cromatic cat si in ceea ce priveste compozitia si forma.

Lumanarile pentru cununie sunt lucrate exclusiv de catre floristii nostri din flori proaspete, special comandate pentru tine! Recomandam comandarea lumanarilor de nunta cu minim 14 zile in avans, pentru a putea garanta disponibilitatea florilor si a floristilor. Comanda poate fi facuta telefonic, online sau in magazinul nostru din Sos. Stefan cel Mare nr 56.

Standardul nostru privind lumanarile de nunta folosite:

Toate modelele de lumanari pentru cununie prezentate sunt lucrate pe 2 tipuri de lumanari:

1. Lumanari lungi, de 120 cm si diametru de 4.8 cm- Aceste lumanari de nunta se folosesc cu precadere pentru modele ample, cu asezare a florilor rotund, glob sau curgator. Aceste lumanari de nunta sunt lucrate folosind un suport umed de burete pentru a va bucura de prospetimea florilor pana la 3 zile. Suportul umed ofera florilor din lumanarea de nunta o durata de viata de cca 3 zile.

2. Lumanari de nunta scurte (cilindrice) cu o lungime de 40 cm - Lumanarile de nunta scurte sunt din ce in ce mai des folosite datorita dimensiunilor de transport reduse, dar si datorita elegantei obtinute prin folosirea florilor intr-un mod compact, fara multe frunze decorative. Aceste lumanari de nunta sunt lucrate fie pe suporturi umede, fie direct pe lumanare, in functie de forma si compozitia aranjamentului floral. In ceea ce priveste compozitia florala, aceste lumanari se remarca prin formele compacte dar in acelasi timp incarcate cu flori proaspete!

Livrarea lumanarilor de nunta:

Pentru a va bucura din plin de standardele noastre de calitate si prospetime, aranjamentele florale pentru nunta se ridică doar din florariile noastre.