Lumanari de nunta. Lumanari de cununie colectia 2024.

Lumanari de nunta in peste 300 de modele special create pentru tine.

Lumanari pentru nunta lucrate cu drag pentru clientii nostri si adunate in catalogul nostru online cu modele unice. Lumanarile de nunta prezentate sunt lucrate exclusiv in atelierul nostru, mereu de catre aceeasi echipa. Astfel, va putem garanta ca lumanarile comandate vor arata la fel ca in poza din catalog.

Comanda lumanari de nunta elegante din trandafiri, orhidee, crin, cale, Hypericum, frezie, orhidee Vanda la un pret avantajos!

Lumanarile de cununie moderne au inaltimea standard de 40 cm insa echipa noastra va pune la dispozitie si o gama larga de lumanar nunta lungi,de 120 cm.

Lumanarile de nunta pot fi personalizate in functie de preferintele dvs. Echipa noastra poate realiza orice model de lumanari nunta indiferent de compozitia sau forma acestora.

Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Asfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii de lumanari de nunta.

Lumanarile de nunta pot fi comandate si fara o programare prealabina in cazul in care nu doriti sa aduceti modificari substantiale modelelor din catalog.

Lumanari de nunta - Lumanari nunta 2024 333 products.

Se afiseaza 1-50 din 333 produs(e)

Filtre active

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: