Lumanari de botez - Lumanari pentru botez 2023

Lumanari pentru botez clasice sau scurte - cilindrice.

Lumanari de botez intr-o larga varietate de culori si modele, cu forme indraznete si jucause.

Catalogul nostru online de lumanari de botez contine peste 300 de modele cu forma si compozitie distincta, astfel incat sa puteti alege varianta care vi se potriveste cel mai bine.

Lumanari botez c...

Lumanari pentru botez clasice sau scurte - cilindrice.

Lumanari de botez intr-o larga varietate de culori si modele, cu forme indraznete si jucause.

Catalogul nostru online de lumanari de botez contine peste 300 de modele cu forma si compozitie distincta, astfel incat sa puteti alege varianta care vi se potriveste cel mai bine.

Lumanari botez cilindrice - scurte, cu inaltimea de 40 cm si deosebit de elegante sunt acum disponibile in catalogul nostru. 

Lumanarile de botez standard au o lungime de 70 de cm. Acestea pot fi simple sau cu un model spiralat.

Toate modelele de lumanari pentru botez prezentate sunt creatii exclusiv realizate de catre floristii nostrii. Astfel, putem garanta ca lumanarile de botez comandate vor arata la fel ca in poze! Florile folosite sunt cu grija selectate pentru ca dvs. sa va bucurati de frumusetea si prospetimea lumanarilor de botez timp indelungat.

Pentru a plasa o comanda direct la floraria noastra va rugam sa programati in prealabil o intalnire, telefonic sau pe e-mail. Astfel, veti beneficia de ajutorul unui specialist in vederea plasarii comenzii.

Lumanarile de botez pot fi ridicate din floraria noastra inclusiv Sambata sau Duminica.

Elegantele lumanari de botez pot fi comandate online, telefonic, sau prin e-mail.

Mai multe

Lumanari de botez - Lumanari pentru botez 2023 Contine 256 produse.

pe pagina
Se afiseaza 1-57 din 256 articole
Se afiseaza 1-57 din 256 articole

Comanda online lumanarea de botez mult visata si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de restul! 

Echipa noastra de floristi pasionati iti sta la dispozitie oricand pentru a te ajuta sa alegi lumanare de botez potrivita, in funtie de tematica botezului sau in functie de preferintele tale cromatice! Toate modele de lumanari pentru botez pot fi personalizate atat la nivel cromatic cat si in ceea ce priveste compozitia si forma.

Lumanarile de botez sunt lucrate exclusiv de catre floristii nostri din flori proaspete, special comandate pentru tine! Recomandam comandarea lumanarii de botez cu minim 7 zile in avans, pentru a putea garanta disponibilitatea tuturor florilor. Comanda poate fi facuta telefonic, online sau in magazinul nostru din Sos. Stefan cel Mare nr 56.

Standardul nostru privind lumanarile de botez folosite:

Toate modelele de lumanari de botez prezentate sunt lucrate pe 2 tipuri de lumanari:

1. Lumanari botez lungi, de 70 cm. Aceste lumanari de botez se folosesc cu precadere pentru modele ample, cu asezare a florilor rotund sau glob sau curgator. Aceste lumanari de botez sunt lucrate folosind un suport umed de burete pentru a va bucura de prospetimea florilor pana la 3 zile. Suportul umed ofera florilor  din lumanarea de botez o durata de viata de cca 3 zile.

2. Lumanari de botez scurte (cilindrice) cu o lungime de 40 cm. Lumanarile de botez scurte sunt din ce in ce mai des folosite datorita dimensiunilor de transport reduse, dar si datorita elegantei obtinute prin folosirea florilor intr-un mod compact, fara frunze decorative. Aceste lumanari de botez sunt lucrate fie pe suporturi umede, fie direct pe lumanare, in functie de forma si compozitia aranjamentului floral. In ceea ce priveste compozitia florala, aceste lumanari se remarca prin formele compacte dar in acelasi timp incarcate cu flori proaspete!

 

Livrarea lumanarilor de botez:

Pentru a va bucura din plin de standardele noastre de calitate si prospetime, aranjamentele florale pentru botez se ridică doar din florariile noastre.