Să facem cunoștință!

Să facem cunoștință!

    Suntem o echipa tanara, pasionata si fascinata de arta designului floral si de complexitatea naturii in general. Lucrand intens cu florile, natura ne dezvaluie zilnic noi taine si ne fascineaza prin formele si culorile perfect conturate menite sa ne umple sufletul de bucurie si sa ne inspire neincetat.

   Am crescut si trait practic printre flori in fiecare zi din ultimii 14 ani, intr-un mediu plin de parfum si culoare in care inspiratia pluteste pretutindeni. Noi doar am captat aceasta atmosfera de vis si am impartasit aceasta bucurie prin aranjamentele florale oferite clientilor nostrii.

   Satifactia clientilor nostrii ne motiveaza si ne confirma ca drumul ales este cel corect. Misiunea noastra este sa perfectionam aceasta arta, sa inovam si sa evoluam constant catre cele mai inalte culmi cu profesionalism.

                        Echipa Design-Floral.ro

Echipa atelierului nostru de floristica.

Răzvan Adrian Radu

 Fondator Floraria Design Floral/ Florist specializat in buchete de mireasalumanari de nunta si botezaranjamente pentru mese si aranjamente de prezidiu.

Andreea Radu

Fondator Floraria Design Floral/ Events Manager specializat in buchete de mireasa, aranjamente florale pentru mese si prezidiu, lumanari de nunta si botez, cocarde si corsaje.

                             Andreea si Razvan

Si nu in cele din urma...

Shadow a.k.a Shady

 Animation team/ Responsabila cu buna dispozitie si consilierea copiillor.

Programeaza o intalnire.

Daca vrei sa discutam personal despre un eveniment fara compromisuri, ne poti contacta telefonic sau prin intermediul unui e-mail pentru a stabili o intalnire la atelierul nostru din Sos. Stefan cel Mare nr 56, Bucuresti.
Andreea Munteanu                                    Radu Razvan                E-mail
 0765.336.780                                            0765.441.049              contact@design-floral.ro

Postari Similare

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code