Despre noi

Te invitam sa cunosti echipa noastra si principiile care stau la baza ei.

    In cei peste 10 ani de experienta am descoperit ceea ce conteaza cu adevarat intr-un atelier de design floral. Calitatea florilor, dragostea pentru culoare si atentia pentru detalii sunt doar cateva din ingredientele unui aranjament floral unic, creat special pentru tine. Adaugand un strop de creativitate si tinand cont de dorintele tale, elegantele flori se transforma in buchete unice care iti vor ramane intiparite mereu in amintirea acelei zi minunate.

De ce Design-Floral.ro?

     Pentru ca asta facem cu placere!  Aici ne folosim intreaga creativitate si pasiune, iar scopul suprem este satisfactia voastra, a celor ce ne aleg cu deplina incredere pentru a le transforma dorintele in realitate si a aduce acel strop de culoare ce completeaza intreaga atmosfera magica a unui eveniment unic.

    Ne-am urmat pasiunea si am transformat-o intr-o veritabila profesie de mai bine de 10 ani! Rezultatele au venit odata cu trecerea timpului, in acelasi ritm in care am evoluat si noi.

    Totul a inceput odata cu deschiderea unui mic magazin pe strada Baba Novac. Pe vremea aceea multa lume ar fi spus ca suntem doar 2 tineri cu idealuri mari ,insa nimeni nu banuit probabil dragostea de frumos si determinarea care ne-a permis sa evoluam si sa devenim din ce in ce mai buni. Am evoluat de la un mic magazin de 12 mp la doua florarii elegante cu suprafata de 120 mp situate pe una dintre arterele cele mai importante din Bucuresti.

    Odata cu sporirea complexitatii creatiilor, dorinta noastra de noi accesorii si varietati de flori a crescut proportional , astfel incat,  in acest moment va putem oferi o florarie completa si plina de accesorii , decoratiuni si ultimele noutati in materie de flori si plante.

    In cei 10 ani printre flori, sute de mii de flori au fost prelucrate in arajamente florale si mii de zambete pline de bucurie au fost multumirea primita pentru ele. Este extrem de dificil sa creezi rezultate care sa se ridice la nivelul asteptarilor fara a a interactiona direct cu clientul. De aceea floristii nostrii se vor ocupa de tot procesul aferent comenzii- de la preluarea ei, pana la executia propriu-zisa si inmanarea personala catre client. Contactul direct cu clientul presupune asumarea deplina a responsabilitatii dar si satisfactia cea mai mare- multumirile sincere si aprecierea, lucruri care pentru noi sunt mai presus de valorile materiale.

    Aprecierea si satisfactia sunt cea mai buna rasplata pentru intreg timpul petrecut incercand sa transpui in realitatea ceea ce clientul isi poate doar imagina.

    Totul incepe cu preluarea comenzii in detaliu- numarul de flori, culori exacte, pret final FIX, alegerea celor mai potrivite si frumoase flori si culmineaza cu imbinarea efectiva a florilor intr-o maniera cat mai armonioasa, pentru obtinerea texturii si formei perfecte a compozitiei florale. (Un florist priceput va stii dinainte ce flori urmeaza sa folosesca, pretul acestora in functie de sezon si particularitatile varietatilor in functie de sezon)

  Prin intermediul Design-Floral.ro am pus la dispozitia fiecarui client un catalog online complet de produse lucrate excusiv de echipa noastra. Dorinta noastra este de a arata clientului poze exacte ale produsului de care urmeaza sa se bucure in zilele cu adevarat speciale, fara poze extravagante preluate de la designeri faimosi sau "poze din unghiuri favorabile". Consideram intotdeauna ca recomandarile primite sunt cea mai buna reclama, iar acest lucru ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni.

    Magazinul online va permite practic sa vizionati catalogul nostru oricand, impreuna cu familia, avand posibilitatea de a calcula exact costurile finale. Astfel, va garantam ca pretul stabilit in momentul plasarii comenzii este intotdeauna pretul platit la final.

 

   Echipa Noastra

   Nu ezitata sa contactezi unul dintre floristii nostrii pentru orice intrebari sau pentru a stabili o intalnire.

                         Razvan Radu                                                        Andreea Munteanu

                        0765.44.10.49                                                         0765.33.67.80

 "Totul a pornit de la un vis colorat devenit realitate prin multa perseverenta si pasiune. Ne-am dorit intotdeauna sa fim cei mai buni in ceea ce facem, iar fiecare zambet al clientilor satisfacuti a devenit o piatra de temelie in realizarea proiectului Design-Floral.ro"

                           

   Magazinele Noastre

  Pentru orice intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta telefonic sau ne puteti vizita la magazinul-atelier din Soseaua Stefan Cel Mare nr. 56, Sector 2, Bucuresti. 

 

                 Program

    Luni- Vineri    08:30- 19:00

    Sambata        09:00- 16:00

    Duminica       INCHIS

 

Pentru a beneficia de sfaturile unui florist in vederea alegerii florilor potrivite pentru evenimentul dvs. va rugam sa programati prealabil o intalnirile la florarie.

 

* Comenzile online sunt preluate Non-Stop.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: