Cum comand?

1. Comanda telefonica.

Comanda telefonica este cea mai rapida metoda de a efectua o comanda. In acest mod puteti intra in contact direct cu echipa Design-Floral.ro, obtinand toate detaliile solicitate. Este cea mai buna metoda in cazul in care doriti sa aduceti anumite modificari produselor dorite(culoarea florilor, accesorii,etc)

Echipa noastra va sta la dispozitie la numerele de telefon:

                                                 0765.441.049

                                                 0765.336.780

2.Comanda online

 

Aceasta metoda presupune inregistrarea ca si client pe site-ul nostru, oferind un minim de informatii (adresa, nume, etc). Aceasta metoda este indicata in cazul in care doriti sa efectuati plata produselor online sau prin transfer bancar.

Procedura ofera posibiliatatea de a alege modalitatea de livrare a produselor si metoda de plata, iar la sectiunea comentarii adaugi eventuale completari si informatii esentiale (precum data livrarii, eventuale modificari fata de modelele de pe site, etc.). Daca uitati sa faceti acest lucru ne puteti trimite oricand un mesaj din contul Dvs sau ne puteti suna!

Comenzile online se inregistreaza 24/24 ore.

Dupa finalizarea comenzii online veti fi contactati pentru confirmarea comenzii de echipa Design-Floral.ro

 

3.Comanda la sediul Design-Floral.ro

Comanda poate fi efectuata si la sediul nostru. Aceasta metoda va permite sa intrati in contact direct cu echipa noastra pentru a stabili toate detaliile referitoare la comanda.  

Va asteptam cu drag la floraria noastra situata pe Soseaua Stefan Cel Mare nr.56, sector 2, Bucuresti.

Program de lucru:

L-V 08:30- 19:00

S    09:00- 16:00

D    09:00- 13:00

 

 

 

4.Termene de livrare si de plasare a comenzilor

 In cazul aranjamentelor florale pentru botez ( lumanari de botez, aranjamente cristelnita, aranjamente masa) si nunta ( lumanari de nunta, buchete mireasa, cocarde, aranjamente masa etc) recomandam efectuarea comenzii cu minim 1 saptamana inaintea evenimentului.  In unele cazuri, comenzile pot fi insa preluate si ulterior, cu minim 24 ore inaintea evenimentului, insa in acest caz disponibilitatea florilor este limitata.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: