• Stoc epuizat

Bonsai Ginseng

BGL1
490 lei

Achiziționează un Bonsai Ginseng, o varietate de bonsai tip liană care aduce un strop de exotism și eleganță în casa ta. Această minunată plantă este ușor de îngrijit și va adăuga un farmec aparte spațiului tău interior.

Bonsai Ginseng

490 lei
Cantitate
Info dimensiuni
Info Livrare
Pune o intrebare
Produs fara stoc

Stoc epuizat

Comanda online sau vino personal sa iti alegi planta preferata direct din magazinul nostru!
Flower Mania - Sos. Stefan cel Mare 56, Bucuresti
  Prospetime garantata!

flori atent selectionate

  Primii 14 ani

De 14 ani oferim doar surprize placute!

  Tranzactii 100% sigure

Plata online sau in magazin.

  Livrare Rapida

Pentru categoria de Cadouri florale

Bonsai-ul Ginseng este o varietate remarcabilă de bonsai tip liană, cunoscută pentru aspectul său unic și atrăgător. Cu frunzele sale mici, lucioase și o creștere tipică de liană, acest bonsai va adăuga o notă de rafinament și mister în orice încăpere.

Unul dintre avantajele majore ale acestui tip de bonsai este ușurința de îngrijire. Bonsai-ul Ginseng poate prospera în interiorul casei tale cu lumină indirectă și udare moderată, făcându-l potrivit pentru toți iubitorii de plante, indiferent de nivelul lor de experiență.

Adăugând un Bonsai Ginseng în casa ta, creezi un spațiu plin de vitalitate și liniște. Această plantă poate să devină un punct focal în decorul tău sau să fie un cadou minunat pentru cei dragi. Cu fiecare zi care trece, te vei bucura de frumusețea și energia pe care acest bonsai le aduce în locuința ta.

Alege acum să îți transformi casa într-un spațiu unic și plin de viață cu un Bonsai Ginseng, disponibil în magazinul nostru online.

Inaltimea bonsaiului: 50 cm

Produsul nu are review

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: