• Stoc epuizat

Phalaenopsis Liodoro - Orhidee parfumata

PHALLI
95 lei

Phalaenopsis Liodoro este o orhidee deosebită, cunoscută pentru nuanțele sale delicate. Planta are două tije florale impresionante. Această varietate de Phalaenopsis adaugă o notă de eleganță și frumusețe în casa sau biroul dvs., oferind un spectacol floral continuu.

Phalaenopsis Liodoro - Orhidee parfumata

95 lei
Cantitate
Info dimensiuni
Info Livrare
Pune o intrebare
Produs fara stoc

Stoc epuizat

Comanda online sau vino personal sa iti alegi planta preferata direct din magazinul nostru!
Flower Mania - Sos. Stefan cel Mare 56, Bucuresti
  Prospetime garantata!

flori atent selectionate

  Primii 14 ani

De 14 ani oferim doar surprize placute!

  Tranzactii 100% sigure

Plata online sau in magazin.

  Livrare Rapida

Pentru categoria de Cadouri florale

Phalaenopsis Liodoro este o varietate remarcabilă de orhidee Phalaenopsis, cunoscută pentru frumusețea sa si pentru parfumul ei.  Această caracteristică unică transformă această orhidee într-o adevărată bijuterie florală. Nuanțele delicate ale florilor variază de la roz pal și lavandă la albastru deschis și alb.

Cu două tije florale înflorite, Phalaenopsis Liodoro oferă un spectacol floral continuu în casa sau biroul dvs. Florile sale au forma aripilor de fluture specifică orhideelor Phalaenopsis și emană un parfum subtil și plăcut, contribuind la crearea unei atmosfere proaspete și relaxante.

Îngrijirea acestei orhidee este relativ ușoară. Plasați-o într-un loc cu lumină indirectă sau semiumbră, evitând lumina directă a soarelui. Udarea trebuie efectuată cu grijă, asigurându-vă că substratul se usucă ușor între udări. Datorită celor două tije florale, această varietate Phalaenopsis oferă o perioadă mai îndelungată de înflorire, ceea ce vă permite să vă bucurați de frumusețea sa mai mult timp.

Phalaenopsis Liodoro cu două tije florale este alegerea perfectă pentru iubitorii de orhidee care caută un element deosebit pentru colecția lor. Cu această orhidee, veți transforma orice spațiu într-un loc sofisticat și rafinat, iar cele două tije florale vă vor oferi un spectacol floral continuu. Este o comoară în colecția dvs. de plante de interior și va atrage cu siguranță admirația tuturor

Produsul nu are review

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: